Henri Lejeune

Henri Qui?

Henri Qui?

Henri van Henri Matisse dé kunstenaar met de meeste levensvreugde en werklust. Lejeune van nieuw, jong geweld klaar om ervoor te gaan. 

 

 

Heb jij een verhaal te vertellen? 

Wil je met je organisatie een boodschap de wereld in sturen? Wij kunnen je daarbij helpen. Met een schrijver, fotograaf en ontwerper hebben we alles in huis om je verhaal vorm te geven.

We schrijven je teksten, doen interviews, maken foto’s en werken online. We gaan voor projecten met een hart voor mensen en de samenleving. En dat doen we door en door. Schrijf samen met ons je verhaal!

 

Tekst

Foto

Ontwerp

Isabelle is journaliste, maker van tentoonstellingen, leerkracht en mama van twee bengels. Ze is opgeleid als historica en kunstwetenschapper. Isabelle maakt reportages waarvoor ze interviewt, schrijft en (af en toe) fotografeert. Met haar ambitieus project Kleine Revolutie bracht zij duurzame initiatieven in België en Nederland in kaart.

Karlijne is ‘overal en nergens’. Ze vindt haar draai het beste als freelance fotografe maar eens samen brainstormen over een project of concept ziet ze meteen zitten. Haar fotografie wordt best omschreven als sfeervol, persoonlijk en recht door zee. Karlijne kiest niet graag kanten, zowel analoog als digitaal blijven in haar schema passen. Ze heeft een constante honger naar nieuwe contacten en projecten en ze springt graag met haar ogen dicht.

Chloe is een grafisch ontwerper en een nog groter idealist. Ze focust op samenwerkingen met organisaties die zich engageren voor een sociale en groene toekomst. Een project vertalen naar een goed en waardevol verhaal voor een breed publiek geeft haar energie. Wanneer ze niet ontwerpt doet ze aan boekbinden met een kop (yogi)thee en granola in de oven.

 

 

Using Format